Dobry den,potreboval bych radu,kdyz pojedu s osobnim vozidlem do Prahy na letiste od stare cesty ze smeru od HK abych se vyhnul dalnicnimu poplatku,potrebuju nekde kousek pred letistem mit zaplacenou dalnici? Kdyz jsem jezdil z Hk do prahy na cerny most tak jsem nikdd nemusel platit dalnicni poplatek a jel jsem 99% cesty po stare jedenactce.. Ptam se protoze otec mi tvrdi ze na letiste V.Havla se neni mozne dostat jinak nez po dalnici,coz mi prijde divne,dekuji.
1) Otevřete navigaci 2) nastavte "jen silnice bez poplatku" 3) zadejte cestu k letišti VH. Zjistíte, že to jde! Pozor, pokud se chystáte jet autem nad 3,5t bude se postup a výsledek lišit!
Kdybys se opravdu bál že někde blbě uhneš a dostaneš se na placený úsek tak cesta na Nymburk a Brandýs n. L vychází jen asi o 13km delší. Časově bude sice papírově delší ale když ztvrdneš někde u Prahy v koloně kvůli Baranďáku tak to ve výsledku taková časová ztráta nebude. Ber můj tip jen jako teoretickou možnost. Hledal jsem si to pro případ že bych tam jel ale nakonec se jelo jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.