Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartuje mi octavia II svítí kontrolka airbagu

Od: zaza* odpovědí: 5 změna:
Dorý den. Nestartuje mi Šárka ( Škoda Octavia). Svítí kontrolka airbagu. OBD II diagnostika nic nenašlaNedokázal by nělkdo paradit co s tím? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Budete muset upresnit, toci ale neblafne? Neco s imobilizerem?

pokud svítí kontrolka a airbagu trvale, tak snad není možný, aby Vag diagnostika nenačetla závadu.

zaza*
hodnocení

0x
Vůbec netočí. Imobilizér byl deaktivovan před rokem. Před 10 ti dny byl vyměněn volant,jestli to s tím nějak nesouvisí. V autě je dodelavany tajný spínač, který funguje.

hodnocení

0x
Co třeba k.o. baterie zkusili ste start pomoci jineho vozu a start kabelú ci jiné baterie?
Taky moh odejit startér

zaza*
hodnocení

0x
Slabou nebo vybitou baterii poznám, už se mi to párkrát stalo. Je možný že startér? V pátek auto přijelo z jižních Čech a v neděli už netocilo.

hodnocení

0x

Tajný spínač odpíná co?

Podle čeho soudíš, že funguje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]