Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložka zámku na Citroen C1, 2009

Od: mibo odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

před nějakým časem jsem zde zakládal dotaz ohledně špatného zamykání řidičových dveří. Vložku jsem vymontoval, pročistil ale stejně nefunguje, takže je KO. Ptal jsem se v servisu na novou vložku, a řekli že ce cena bude pohybovat 4000-5000 Kč. Což se mi zdá na jednu malou vložku opravdu moc.

Koukal jsem se po internetu a je nabízen přehršel náhradních vložek s klíči, ceny od 400 - 1000 Kč , když tam zadám číslo dílu, co je na současné vložce ( Valeo NO502311 ), tak vyjednou skoro úplně stejné, je tam napsané na Citroen C1, když rozkliknu kompatibilitu, tak zase jen na Citroen Xara, a už se v tom začínám ztrácet, koukám už cca hodinu.

Nepořizoval jste někdo také tuto vložku, případně můžete se podělit kde? Nebo i ta na Citroen Xara pasuje na Citroen C1?

Moc díky za případnou radu či typ.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Většina dílů u většiny výrobců pasuje napříč modely. Zlevní to výrobu a prodlouží dostupnost dílů.

Třeba spínací skříňky jsou u VW napříč výrobci i modely stejné kolem roku 2006.

Nedivil bych se, že to má C1 jinak. Podle mě to bude sedět, ale danou značku neznám.

Rozhoduje číslo dílu na poškozeném dílu. To se musí s novým shodovat.

hodnocení

0x
Dají se objednat i z Aliexpress když si zkontroluješ podle obrázku že je stejný a pro jistotu napíšeš prodejci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]