Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od dnešního večera mám problém s drhnutím od kol.. při jízdě dopředu to drhnutí má jiný zvuk (na videu to bohužel není slyšet, protože při jízdě to jde slyšet přerušovaně) ale při zpátečce to zní hrozně (viz video) nevíte co by to mohlo být? zní to jak kdybych táhnul něco na podvozku, ale při kontrole jsem nic neviděl... 2 dny zpátky jsem měnil přední destičky a doteď bylo vše v pohodě, nevím zda by to mohlo mít nějakou spojistot. Nevíte orientačně co by to mohlo být?
Děkuji za odpovědi.
![]() | video-1659128747.mp4 | 576.46 kB |
Taky se mi to občas stane,že to drhne,zapadne mi kamínek mezi brzdový kotouč a plechový kryt ,který kryje brzdový kotouč,někdy to jízdou vypadne samo a někdy kolo musí dolů a plech musím odtlačit aby kamínek vypadl.Pro jistotu bych sundal kolo a ručně otáčel brzdovým kotoučem a bude vidět odkud ten zvuk jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.