Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvody brava

Od: tomas* odpovědí: 3 změna:

zdravim, mam prosbu ohledne vaseho nazoru, mam fiat brava 1.8 chci udelat rozvody koukal jsem a v obchodech se cena pohybuje kolem 5000kc, na aukru jsem nasel za 1800kc aukro.cz/... a moje otazka zni mam dotoho jit? cena je rozdilna a proto se chci radsi poradit... ma nekdo stimhle podobny zkusenosti?dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Jestli jste se nedíval v Autokelly tak se tam stavte. Z Aukra bych nic nekupoval! Toď moje osobní zkušenost.

doplněno 23.05.10 11:05:

Za jeden řemen a dva napináky bych pět táců nedal to je nějak popletená cena. U některých vozů je k tomu i vodní pumpa. Více se o tom informujte.

doplněno 23.05.10 12:06:

Pokud chcete ušetřit a rozstřelí se to, tak vám nikdo z nás nepomůže.

doplněno 23.05.10 12:33:

Ten pá toho prodává víc. Asi změním názor a šel bych do toho.

tomas*
hodnocení

no ceny v autokelly jsou od 3400kc az do 6000kc a u vsech jsou 2 kladky a remen, samotnej remen cca kolem 1000kc ale zase nevim jestli kupovat samostatnej remen, ty kladky muzou byt z naky "hliny" a pokud se roztrhne kladka tak remen preskoci, motor se potka a budu nas..nej vite jak to myslim jde mi jen oto jestli mam nebo nemam jit dotoho co nabyzi na aukru

ar*

Tomasi klidně se můžeš na ceny podívat i tady elitecat.cz/... a cat.apm.cz/...

Ten Kit INA není žádná neznámá značka a je cejkem slušná já bych za ty peníze klidně do toho šel a nebálse toho. Podl toho ,že je adresa Rožnov pod Radhoštěm tak předpokládám ,že nakupují v polsku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]