Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám renault thalia 2002 1,4 mpi jeto auto z druhé ruky takže nic moc o něm nevim ,co jsem se tak díval na spodek standart po těch letech,prodejce tvrdíl že jsou nové kotouče a desky to jsou sice starline to nejlevnější ale jsou s autem se moc nejezdí. Nedávno jsem čistil přední brzdy nikdo to nečistil jen vyměnil ty kotouče asi kvuli stk tak jsem to vyčistil dal nové vodicí čepy třmenů vše promazal.Auto brzdí lépe ale když je rychlost už nad 65 km a při brždění třepotá do volantu jsou to kotouče nebo jeto čep řízení ,ramena ,gumy stabilzátorů? a nebo jsou ty kotouče prostě křivé?Do rychlosti 60-65 jeto ok .Jeto podobny system brzd co má clio,dacia a jiné bez abs.
Děkuji všem některé díly na řízení mám ale ještě jsem je neměnil,kam bych se měl tedy podívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.