Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám zahradní traktor mtd 92H 2.5 rokj. Motoru po cca. 15 minutách provozu začnou kolísat otáčky,,sám si přidá sám ubere plyna po nějaké době zhasne úplně. Po vychladnutí normálně nastartuje, a problem se opakuje. Děkuji za rady než traktor pojede do servisu.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
To bude tím horkem.buď blbnou snímače čidla, nebo blbne karburator. Prašt jako uhodit.
Kdysi jsme s kámošema pretaktovávali procesory, brutálně. Jeden si udělal chlazení dusíkem přes známého otce jeho bratrance. Byl to mazec. Prostě vyřešit horko, to horko.
Horko je potvora, to je závěr
Pak jsme jeli Carmageddon
Kdysi jsme s kámošema pretaktovávali procesory, brutálně. Jeden si udělal chlazení dusíkem přes známého otce jeho bratrance. Byl to mazec. Prostě vyřešit horko, to horko.
Horko je potvora, to je závěr
Pak jsme jeli Carmageddon
tomascepicka
0x
Zdravím. Mám stejný traktůrek a dělá mi to samé. Vůbec to není horkem, i když v horkém počasí se motor ohřeje rychleji a zdechne. Zajímá mě zda se to už někomu podařilo vyřešit a jak.
Děkuji
Děkuji
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]