Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych si koupit BT adaptér do auta, ve kterém mám teď Yatour. Původně jsem si chtěl koupit uGreen BT adaptér, který zapojím přes 3.5mm jack a USB v Yatouru. Psal jsem do Ahifi, kde mi to borec nedoporučil, protože zapojení adaptéru do ataptéru nemůže fungovat. Na jednu stranu si říkám, že to je prodejní trik, na druhou stranu je to věc o které vím, že zní blbě.
No našel jsem si tuhle alternativu, která ba šla píchnout zezadu do rádia. Mám Alfu 147, tam se originální rádia dodávala od Blaupunktu. Yatour který emuluje changer tam funguje, tak nevidím důvod, proč by tohle nejelo. I když jsem zkoušel zapojit 3.5mm jack napřímo a to nejelo.
Můj dotaz, pokud s tím máte zkušenosti. Jak by se to dalo zapojit? Respektive je tam růžový drát trčící z konektoru který popisují jako Dálkový ovladač růžový drát + 12V a potom jsou tam 2 dráty, červený který má na sobě Ignition/Switch a druhý jsem pohledal na netu GND, což bude Ground - kostra.
Bude potřeba to nějak speciálně připojit k rádiu, respektive ty dráty oholit, přidat k nim piny a připojit aby to odkud mohlo brát šťávu? Původně jsem si myslel, že to zvládnu zapojit sám, s tím že to zkusím a když to nepojede tak to vrátím. Nevím, jak to funguje v případě že bych to nechal namontovat je a stejně by to nejelo, co by si případně účtovali atd.
Tak růžový tam není, druhý černý.
No prodejce tvrdí, že tohle by mělo fungovat ale nedokáže to říct na 100% a je potřeba to vyzkoušet, neboť moje auto respektive Alfa/Fiat/Lancia není vůbec uvedená, že by měla jít. ahifi.cz/...
A jinak BT adaptér přímo do rádia na Alfu 147 se dá sehnat na Aliexpressu do 300Kč ale mají různá hodnocení a funkčnost.
Já bych zkusil i ten uGreen, ale nevím, jestli je šťastné řešení do Yatouru připojovat další adaptér.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.