Ahoj.Přidám se k hloupým dotazům ohledně pneu.Koupil jsem tuto rok starou pneu, protože k ní mám druhou.Pán jí v inzerci popisoval jako absolutně v pořádku..A přišla mi guma s vykouslou patkou.Mám s tím vůbec jezdit do pneuservisu,aby to nazuli? Anebo to rovnou prodejci omlátit o hlavu? Osobně si myslím, že to těsnit nebude a guma je nepoužitelná.. Díky za názory.. doplněno 26.07.22 00:00: Vyřešeno! Vyhozeno.. Objednaná nová..Nebudu to jako blbec foukat každý den dvakrát
Řekl bych že těsnit to bude... Na boku. Asi bych to sám nepoužil, ale 100 hlav, 100 pohledů na věc, 100 názorů. Jednou jsem známého prosil prohlédnout inzerovane auto, ať nejedu 200 km zbytečně. Prý v pohodě, tak jsem vyrazil ... Tady jsem pochopil, jak člověk může přemýšlet. Je to o charakteru, důslednosti, názorech... A každý člověk je jiný. Proto se zastávám prodejce - může považovat pneu za bezpečnou a nepoškozenou. Vy si příště musíte kupovat věci s osobním převzetím a vlastní prohlídkou
Chápu jak to myslíte.. Měl ji pěkně nafocenou a stará je rok, takže jsem věřil větě.."absolutně v pořádku" .. Myslíte, že nafotil toto místo? Samozřejmě, že neee..
jm
Když on lajdákem lajdák zůstává.. asi to ani nevěděl... Třeba jen po vyzutí pneu hodil na hromadu.. možná se bál strachu kupujících. Je to těžké hodnotit. Zeptejte se v servisu, zkuste nazout na disk. Pak můžete dělat závěry.
Nejde o dráty..Ty jsou v cajku..Jde o to, že to nebude těsnit! Je to bezdušová guma a tou mezerou,kde chybí kus materiálu přece bude utíkat vzduch.Neřeším teď nějaké vnitřní poškození..Patka je u bezdušové pneu přece jediné místo,kde to přiléhá na ráfek a tím to těsní..A když tam chybí centimetr čtvereční materiálu,tak to tudy prostě bude utíkat.Tohle řeším.
Ano..jinak je v dobrém stavu..Naprosto.Vyhodit jí dokážu,ale teď jsem jí koupil,proto jí řeším.Duše mě napadla hned..Ale po zkušenostech vím, že hrubé mřížky uvnitř pneumatiky tu duši zanedlouho doslova nastrouhají.. Pneumatika TUBE TYPE má hladký vnitřek a duši nemá co rozstrouhat..
těsnit bude, ale za jízdy může pomalu ucházet, jak se různě na ráfku zouvá a ohýbá v zatáčkách. Přesně tohle jsem měl na dodávce a jednou za týden dofukoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.