Nejste přihlášen/a.
Na předním sklemám tečku od kamínku,automechanik mi řekl,že se to může roztáhnout a prasknout,abych si čelní sklo nechala pojistit,poslechla jsem.Příští týden ale chci na technickou po dvou letech a známí mi řekl,že by to mohl být důvod proč by mi ji nedali.Je to pravda?Neví někdo co s tím -já myslím,že to sklo by mohlo ještě vydržet,nechce se mi ho zatím měnit a samopoškození-úmyslné,co jsem se bavila s agentem z pojišťovny jde,ale ne v mém případě.Proto pomoc,prosím o rady.
Na Formanu jsem měl prasklinku asi 1 cm velkou,ale mimo zorný úhel,vždy mi to napsali do lehkých závad,ale nechali to.Kdyby to bylo v místě výhledu,mohli by to kvůli tomu vyhodit.A nakonec,měl jsem nějakou mouchu nalepenou přímo před očima a dost mi to vadilo v soustředění,stále to přitahovalo oči.Musel jsem to seškrábnout dřívkem.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.