Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, měla bych dotaz. Mám řidičák krátce, a řeším svoje první auto. Konkrétně pojištění, dnes jsme to řešii telefonicky a pán se mě ptal na určité info, něco bylo v technickém průkazu, ale když na mě přišel s počtem najetých km, řekla jsem, že má 170 000 cca, chci se zeptat, jak moc by vadilo, nebo jaký by to mohlo mít vliv, případně nějaký následek, kdyby ty km tolik neseděly? Bohužel jsem odjela pryč vlakem, techničák jsem měla v peněžence, ale ty km jsem určitě neodhadla správně. 170 tisíc je tam určite, ale nevím, jestli třeba okolo 170 900, nebo 170 001 atd... Ale pán mi do telefonu řekl, že stačí takhle přibližně. A pak řekl, že když něco ve smlouvě nebude sedět, mám když tak volat. Tak teď nevím, zda když se vrátím a budu se moci podívat přesně na km, tak jestli tam mám volat a km uvést přesně, nebo to mám nechat takto? :D Prosím o rady, za rychlé reakce děkuji, pokud bych to mohla nechat takto, pojištění zaplatím ještě teď, ať od toho mám klid, díky moc. Pěkný Večer, Nikola
Zhruba stačí a jestli sjednáváte pouze povinné ručení, tak je to úplně jedno.
Zítra můžete vyrazit. Po zaplacení přijde zelená karta roční.
Mockrát děkuji. V tom případě, když to zaplatím nyní, mohu už třeba zítra tím autem jezdit? Přišla mi od pojišťovny ,,dočasná zelená karta,, na měsíc.
Není to úplně jedno, Allianz nebo Pillow ten údaj potřebují protože pojišťují na určitý nájezd (málo jezdím moc platím), ale možná si nechají poslat fotku tachometru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.