Nejste přihlášen/a.
Brej den, vlasnim fiata a tzv. kuchal jsem ho, byl tam zkrat, nebavilo me ho najit a resit tak jsem auto zkratka vykuchal a nechal jen kabely: + a - od alternatoru, + a - na starter a kabeli k cívce, myslím tím všechny kabely potrebny k nahozeni motoru, jenze nyní jsem ve fázi že nevím jak zapojit cívku, poradíte mi prosím? děkuji
ps. ovšem chápu že toto auto zrovna není zrovna moc rozsirene v ČR, ale urcite je nejake univerzalni zapojeni stare indukcni civky existuje, ovšem jsem se snažil najít schéma zapojení ale každé co jsem našel se alespon trosku neshodovalo s posledním nalezeným, tak vám děkuji pokud poradíte, tak zatim dobrou :D
-luba
diky za odkaz;
sem si to vcera precetl a zapojil podle toho a nic tak sem obednal novou civku tak jenom doufam ze neni problem v rozdelovaci
ale opravdu ti dekuju @gumidek :D
Rozdělovač snadno otestuješ. Tedy jeho kladívko.
Vemeš žárovičku do 4-5W, zapojíš jeden konec na plus a druhý na rozdělovač a zastartuješ. Žárovička ti bude blikat, jak se bude spínat kladívkový kontakt o kostru rozdělovače a kostra rozdělovače je s kostrou motoru a kastle a baterky mínus a obvod se uzavře.
Jak sám vidíš. Není tam nic složitého. Žádná věda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.