Ahoj Všem. Byl bych moc rád kdyby mi tu někdo poradil nebo pomohl přijít na chybu co se mi stala u vozu Škoda Superb combi 3, DSG, 140kW, 98 xxxkm Jel sem po dálnici a auto začalo pomalu zpomalovat, podařilo si a ztrácelo výkon až nakonec chcíplo.Vytekla chladící kapalina a z mého pohledu se nic víc nestalo. Mechanik vyloučil rozvody.. a pořád neví co dál. Nevěděl by někdo prosím?
Když mechanik neví kudy dál, tak se zadává otázka na poradnu?
Já bych si představoval, že už kvůli hrdosti mechanika by měl hledat tak dlouho až tu závadu najde.
Když auto ztrácí výkon, tak buď to elektronika auta vyhodnotila jako havarijní poruchu a prostě auto (motor) zastavila dříve, než dojde k zapečení a zadření motoru
nebo se motor už zadřel a tím to chcíplo.
Ale to všechno se dá hledat pouze na tom konkrétním autě. Takže pozdravuj automechanika a ať klidně hledá závadu dále.
Asi takhle- nafackovat si a pak vyměnit mechanika a auto ovézt na odtahovce tam, kde to umí identifikovat závadu a ještě ji i opravit pokud ještě půjde opravit
Ja bych šel po vodní pumpě ta jestli se vysypala tak ti skočili rozvody a hotovo Jak vyloučil rozvody mel to rozebraný? Proč vytekla chladící kapalina? Když to nechladilo neupekl sto jak babovku? Co diagnostika hlasí něco?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.