Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím to přilepit?

Od: terezhavlikovva odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, poradíte prosím někdo, čím to lze přilepit, aby to nějak tak drželo? Máme u nás ve městě OBI, Baumax, globus, tak ideálně něco, co koupím v těchto obchodech. Nebo případně v domácích potřebách. Prosím o radu, děkujiii.
Čím to přilepit?
Čím to přilepit? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Před 10lety přilepeno chemoprenem a drží dodnes a v případě demontáže to půjde v klidu odloupnout. Šance že na vrakáči bude nepoškozená je dost malá.

hodnocení

0x

No, prvně bych šel na vrakáč, to asi nechcete, takže Mamut glue, ideálně transparentní...

doplněno 20.07.22 22:25:

Gumídku, souhlasím, ale chce lepit, no...:-D. Na dvě pecky, to by šlo potom říznout.

doplněno 20.07.22 22:29:

A ještě, Gumídku, slušná trefa. Koupil jsem octu s ulomenýma packama na výškáči. Na vrakáč jít nebyl čas, tak jsem to fixnul tím mamutem. Předevčírem se mi roztřepilo lanko na stahovačce...:(. Slušně jsem na mamuta kur... nadával.*smich2*

Nechtěl bych sundavat tapec a opravovat zámek nebo stahovačku, když to prase přilepí mamutem...

Vrakáč a vyměnit.

Lidi to neumí správně demontovat a pak je 80% Fábií v pr---

Já jsem na Fabii před 7 lety podlepil ty tácy stahovaček, aby mi neteklo do auta silikonem na aquaria.

Dnes to celý den ostraňuji Soudalem na odstranění silikonu a stále to drží jak bejk...a jde to pomlau.

hodnocení

0x
Mam takovou Fabiu a presne to iste.Zatial som to neriesil ale necham si poradit

hodnocení

0x

Nejjednodušší by bylo nalézt vhodné místo (je-li) a tam dát oboustranně lepící pásku. Bude to držel ale bude to demontovatelné. Případně kaučukovým lepidlem (chemopren).

Ony ty plasty jsou jakoby mastné a měkké pružné.

Není to ABS ani PP,PE,PVC,...

Ale ten chemopren vím, že jde lépe odstranit, tak bych zkusil ten,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]