Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máma se rozhodla mi přenechat auto. Ale řekla, že nemá čas cokoli vyřizovat a vše ohledně převodu si mám zařídit sama. Že mi podepíše co chci, ale nemá čas nikam chodit (je vytížená a nežijeme spolu).Na internetu jsem naša, že abych mohla přepis vyřídit sama, stejně potřebuju její úředně ověřený podpis, takže stejně se musí stavit minimálně na Czechpoint, je to tak? Nebo jak to funguje v praxI? Dá se to vyřídit bez ní? Díky za info.
Ano, potřebuješ ověřenou plnou moc k přepisu.
Pak evidenční kontrola (pokud bude brzy končit technická tak bych rovnou udělal komplet emise + TK), na dopravku přepis, pojišťovně bez zbytečného odkladu (ca do týdne) musíš oznámit změnu vlstníka a pojištění dnem oznámení končí, případná havarijka končí dnem změny vlastníka.
Zdravím, a když tedy máma bude mít plnou moc s ověřeným podpisem z Czechpointu, stačí, aby mi to poslala naskenované, nebo to musí být originál? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.