Dobrý den, prosím o radu, jak deaktivovat vnitřní alarm u auta. Opakovaně se spouští bez důvodu. Možnou příčinou je možná moucha v autě, což jsem se dočetla na netu, při posledním poplachu jsem skutečně mouchu v autě měla... Jak alarm deaktivovat? Co když vyndám pojistku, která je pouze pro alarm a prostě tam nebude? Nebo mám najít čidlo a zalepit ho například elektrikářskou páskou, pomohlo by to? Nevíte kde mám to čidlo hledat či co s tím jiného? V autě je vypínač vnitřního alarmu, ale musí se zapínat pokaždé když odcházím z vozidla, což mě moc nebaví a ráda bych to deaktivovala definitivně. Myslím, že dvacetileté auto alarm nepotřebuje. Díky za pomoc
Pokud je original skuste kouknout jestli nekde ve spodní časti sloupku řidiče neni tlačitko na deaktivaci hlidaní vnitřniho prostoru Jinak nekdo s vagem by moh deaktivovat celej alarm Bejva současti komfortni jednotky a ta bejvá kolem volantu
Díky za odpověď. To tlačítko na sloupku tam je, ale musí se zmáčknout před každým zamčení auta. Snažím se, ale někdy zapomenu a auto pak někdy dělá v ulici ostudu a ječí
Jo, máš asi pravdu. Bude tam už komfortka jako u Fabie. Ta má v sobě tuším i el okna u verze bez dveřních jednotek, centrál (i když polo má tuším vzduchové zámky), alarm a dálkové ovládání na klíče.
Kodovanim to snad půjde vypnout, ale netuším, nemám teď u sebe VIS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.