Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak deaktivovat alarm VW polo 6N2

Od: ivasad® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, prosím o radu, jak deaktivovat vnitřní alarm u auta. Opakovaně se spouští bez důvodu. Možnou příčinou je možná moucha v autě, což jsem se dočetla na netu, při posledním poplachu jsem skutečně mouchu v autě měla... Jak alarm deaktivovat? Co když vyndám pojistku, která je pouze pro alarm a prostě tam nebude? Nebo mám najít čidlo a zalepit ho například elektrikářskou páskou, pomohlo by to? Nevíte kde mám to čidlo hledat či co s tím jiného? V autě je vypínač vnitřního alarmu, ale musí se zapínat pokaždé když odcházím z vozidla, což mě moc nebaví a ráda bych to deaktivovala definitivně. Myslím, že dvacetileté auto alarm nepotřebuje. Díky za pomoc :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A je to originál alarm nebo nějaká dodělávka cizí firmou? Třeba od Jablotronu, Keetecku,...?

Najdi jednotku a odpoj od ní konektor . Pokud půjde nastartovat, tak dál neřeš.

hodnocení

Je to originál. Dobrá, jdu zkusit hledat tu jednotku. Děkuji

Ty originály měli tuším jednotku uvnitř sirény. Pokud fungovala záložní baterie taky uvnitř jednotky, tak se po odpojení rozhoukala.

hodnocení

Aha, takže se musím připravit na to, že to při pokusu o odpojení může troubit. Doufám, že takovou výdrž ta původní baterie nemá. :)

Většinou neměla. Tehdy třeba u Scarico Alarmu byla u Škody Solitaire Ni-Cd baterka a ta chcípla po 10ti letech možná dřív.

hodnocení

1x
Pokud je original skuste kouknout jestli nekde ve spodní časti sloupku řidiče neni tlačitko na deaktivaci hlidaní vnitřniho prostoru
Jinak nekdo s vagem by moh deaktivovat celej alarm
Bejva současti komfortni jednotky a ta bejvá kolem volantu
hodnocení

Díky za odpověď. To tlačítko na sloupku tam je, ale musí se zmáčknout před každým zamčení auta. Snažím se, ale někdy zapomenu a auto pak někdy dělá v ulici ostudu a ječí :)

Jo, máš asi pravdu. Bude tam už komfortka jako u Fabie. Ta má v sobě tuším i el okna u verze bez dveřních jednotek, centrál (i když polo má tuším vzduchové zámky), alarm a dálkové ovládání na klíče.

Kodovanim to snad půjde vypnout, ale netuším, nemám teď u sebe VIS.

google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]