Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta malého německého TP - urgentní

Od: horacek odpovědí: 2 změna:
Dobrý den 15.7 jsem ztratil německý malý TP, můžu vědět jak se to řeší? Musím zajet do Německa a na kterýkoliv úřad nebo musím na okres vydání TP a potřebuji u toho předchozího majitele napsaný ho v TP nebo mi stačí příslušné papíry a kupní smlouva auto je koupený v Česku přes překupníka díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

0x

svůj dotaz adresuj na www.kba.de, to je web spolkového úřadu pro dopravu

lmgify

Zatraceně, to kba.de je pěkný nález! *klik**palec*Já se k tomu dříve nedogugloval. :(

Tazatelova otázka je zodpovězena přímo ve Fra­gen und Ant­wor­ten (FAQ), v sekci Zentrales Fahrzeugregister:

Ich kann meine deutsche Zulassungsbescheinigung nicht komplett vorlegen oder habe Fragen zur erneuten Zulassung meines Fahrzeugs im Ausland.

Wenn das Fahrzeug im EU-Ausland erneut zugelassen werden soll und die deutsche Zulassungsbescheinigung kann nicht komplett vorgelegt werden oder es bestehen Fragen zum Zulassungsrecht im Ausland, wenden Sie sich bitte an die ausländische Zulassungsbehörde, bei der das Fahrzeug erneut zugelassen werden soll. Die ausländische Behörde schickt gegebenenfalls eine Anfrage zum Sachverhalt an das Kraftfahrt-Bundesamt (KBA) und erhält eine Antwort.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]