Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propadlý řidičák

Od: override odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, zjistil jsem, že mám 5 let propadlý řidičák (cca 8 let neřídím-nebylo ani co). Kolik stojí pokuta v Praze a co je všechno třeba k prodloužení? Jen upozorňuji, že řízení moc neholduju a dělal jsem ho v malém městě. Kdybych ho měl dělat v Praze, asi mě švihne!
Děkuji za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

3x

Výměna je bezplatná.

Zákon

hodnocení

2x

Minulý týden jsem byl s 5 let propadlým řidičákem na P4 a nestálo to ani korunu, jen ty fronty na něj. 2.8. si jdu pro nový ŘP. Stačí OP a ten propadlý ŘP, vše tam udělají ony, včetně fota nového.

override
hodnocení

Aha, takže není třeba posudek a způsobilost nebo potvrzení o dodatečných hodinách jízdy?
Ne. Jen se dostavit s úsměvem a dobrou náladou . Vyfotí vás u okýnka a nic předem nevyplňujete..Na cokoliv jiného na úřadě ano.. Nechápu proč,ale na ŘP nic nevypisujete dopředu.. až u okýnka a to ještě s paní.Jelikož vám ŘP nesebrali,tak testy ani nic podobného samozřejmě neděláte.A prohlídka od dr. nad 65let.Ale ty kondiční jízdy si můžete dobrovolně udělat v kterékoli autoškole.. Ať pak nejste na silnici nebezpečný pro sebe nebo ostatní.. Když něco v provoze poděláte,tak výmluva, že jste dlouho neřídil nikoho zajímat nebude;)
override
hodnocení

Tak super. Díky za odpověď a snad takhle vstřícné budou i v jiných částech Prahy. :)
Nejde o Prahu nebo Horní Dolní..Tohle platí všude..Teda mělo by.. Já z Prahy nejsem.. Ikdyž v tom ježdění je velký rozdíl.. Já osobně do Phy jedu jednou do roka a jsem tam taky jak čepičář nebo vidlák..*smich*
makk

Není potřeba nic, jen starý řidičák. nevím, jestli to platí celorepublikově, ale u nás je možno se objednat po netu a vezmou vás do 15 min. Pokuta za to je, pokud vás zastaví policie s neplatným řidičákem, na úřadě ne.

Makk co platí u Vás platí po celé ČR! A pokud si to nějaký puřada vykládá dle svého a požaduje něco navíc takl je tzřeba jej řádně usměrnit!

makk

Já myslel to objednání po netu, že nevím, jestli je možné všude.

olinl
hodnocení

0x

Jen doplním: ti co mají v řidičáku skupinu C+ , D+ je platnost řidičáku 5 let, ostatní se skupinami A, B, T platnost 10 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]