Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat vozidlo znovu na papiry?

Od: emm odpovědí: 8 změna:

Ptam se jen pro zajimavost, pry jde vyrazene auto znovu dostat na papiry, pres cizince, zkousel to nekdo?

Ze jde vyradit auto i bez likvidace a pres virtualniho cizince, mi je znamo.

Tohle nijak nesouvisi s mou predchozi otazkou.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trol
hodnocení

0x

Jak prosím jde vyradit auto i bez likvidace v souvislosti s cizincem? Guglim jak vsteklej ale nedaří se mi k tomu nic najít.

Auto vyvezete papírově do ciziny a tam ho už nikdo nepřihlásí.

hodnocení

0x

Vyřadit=zánik nelze ani přes cizince=přes vývoz do ciziny.Jde jen v registru převést na cizince ,což bude znamenta že se čecháček =poslední majitel už nemusí o vůz "starat"=zrušení PR (pokud bylo v provozu) a možnost nechat v garáži i bez ekolikvidace.

Pokudbylo v CZ trvale vyřazeno=zapsán zánik nebo zaniklo v polopřevodu= NELZE opětovně postavit na cz doklady, pže už jednou byl v CZ zapsán jeho zánik (trvalé vyřazení z provozu!)

Tedy to vše za předpokladu legálního jednání! Podvodem lze cokoliv, tedy pokud se na to nepřijde!

A co když bylo vozidlo vyřazeno a není v žádné evidenci? Nebo se při digitalizaci zaznamenávaly všechna vozidla?

Vše to co nebylo zrušeno..odhlášeno.. vyřazeno na vl.žádost a nepropadlo to v polopřevodu by doufám mělo být automaticky (zdigitalizováno) . Třeba se pletu..

hodnocení

0x

Možná pouze na veteránské značky.

hodnocení

0x

Zajímalo by mě, podle jakého zákona odmítnou vzít do evidence z ciziny dovezené vozidlo, které tady kdysi skončilo v polopřevodu.

Taky by mě to zajímalo..Ale oni si na úřadu něco vymyslí, proč to nejde. Vesměs se jedná o vraky a nikomu to pak nestojí za tahanice..Ale možná by to šlo..*co* A pokud to jde,tak toho zase někdo bude ve velkém zneužívat a zase přijde nesmyslné zpřísnění..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]