Nejste přihlášen/a.
Šance sice je, ale nájezd na parkoviště by musel jako závadný posoudit někdo kompetentní, nejspíš soudní znalec v oboru. Že by vám majitel (obec?) jen tak zaplatil škodu, to je nejspíš vyloučené. Ale faktem je, že pokud nemíváte problémy jinde, tak asi kluci stavařští něco zvorali na tom nájezdu.
jó na pryglu je to parkoviště docela blbě vyřešený, když jsem měl nízký auto tak jsem si dával majzla abych tam nenechal vejfuk nebo vanu, je potřeba na ten výjezd najíždět trochu zešikma abys neštrejchal. pochybuju že z někoho něco dostaneš, nikdo tě tam nenutil jezdit, a prokázat že se to stalo právě tam bude taky problém. tak příště snad víc opatrnosti a šikovnosti, nebo pořídit delší pružiny a zvednout auto
A je to parkoviště označené správně značkama jako parkoviště nebo je to jen takovej ten štěrkovej plácek bez údržby? Jinak co tam jezdíme Cliem a vzadu tři novofulďany tak jsme ještě nikde nepoškodili auto tak,aby nám vytekl olej z motoru.To jste tam snad musel najíždět přes škarpu a ne nájezdem.Co na to policie,odtahovka a životní prostředí? Došlo ke znečištění olejem v blízkosti vodní nádrže.Nebo jste je nevolal?
Jednou se mi povedlo, na parkingu u supermarketu, vyinkasovat asi 15.000. Oni meli na obrubniku nakove srouby na montaz asi cedule a me se za to zachytil predni spojler. Zjevna chyba majitele parkoviste, coz nebyl ten hypermarket, ale musel jsem tam psat a volat a trochu po prudit a auto bylo nove.
Pokud jde o nejaky najezd, kde to je videt, navic asi obecni, prehrada je zadarmo, no nevim zda vubec vznaset pozadavek by bylo eticke? Kazdopadne oznamit to vlastniku komunikace v den skody je zaklad. Uz jen proto, aby si to opravil.
šance je vždycky...otázkou je jak velká...mail na správce nebo majitele komunikace...hlavě tam napsat něco ve smyslu... "i přes veškerou snahu přizpůsobení jízdy stavu vozovky jak mi to ukládá zákon, jsem nebyl schopen projet tak, abych nepoškodil vůz"...pak je pouze za nich Vám dokázat, že nemáte pravdu...já tak kdysi uhrál píchlou gumu...ale já měl těch argumentů ještě víc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.