Zdravím všechny rádce Při zařízení zpátečky mi pouze probliknou zadní zpátečkove světa, když páku přidržím nebo sní zatřesu tak probliknou ale nesvítí Může mi někdo prosím poradit, kde nebo co udělat Renault laguna 2 1,8 86kw typ motoru F4P rok výroby 2001 Karoserie hatchback Děkuji
Najít na převodovce spínač "couvaček", oba konektory propojit "natvrdo", pokud je jen jeden konektor, pak ukostřit. Pokud "couvačky" svítí, je vadný ten spínač. Jiná možnost dle vašeho popisu ani neexistuje.
Také zdravím všechny rádce, ale mám podobnou otázku na majitele Toyoty Yarise. Taky mám stejný problém, jen bych potřeboval vědět, kde je umístěný spínač zpátečky? Zda zespodu, nebo má lepší přístup shora?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.