Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych radu jaký olej do elektrocentrály vojenské , do převodu. Děkuji za odpověď
doplněno 20.05.10 12:11:rok 1967
Do převodu patří převodový olej. Tedy něco co odpovídá oleji PP90. Nové značení neznám. Pokud do převodového oleje nalijete motorový olej, dost pravděpodobně se vám srazí.
Do benzínu, pokud je to elektrocentrála(1-3)kW, benzínová, s dvoutaktní Jawou, patří motorový olej. Dá se i dnes koupit u pumpy. Nejlepší by bylo sehnat nekde na Webu dokumentaci ke konkrétnnímu typu.
Co je to za centrálu? Možná by někdo tady z okolí věděl.
Ano, tyto oleje se srazí naprosto stejně jako když do friťáku s řepkovým olejem přilejete olej sojový nebo slunečnicový.
Jistěže, převodovky vojenských elektrocentrál jsou plné karbonu. Ale nikde nevidím odpověď na můj dotaz.
Lui nechci se do toho vmněšovat ,ale kdo tady mluvil o zakarbonované převodovce? Kde jste to tady vyčetl.
doplněno 23.05.10 21:16:Já tedy nevím jak to cyril myslel ,ale dle mně to bral jako sarkazmus na váš dotaz ,ale nemohu mluvit za něho. On se jistě ozve a vysvětlí se svým klasickým vtipkováním jak ho tady znám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.