Nejste přihlášen/a.
Vím, že je to už dosti ohraná písnička , ale která značka je lepší. Nějaké pádné argumenty, ne, že ten je dražší a ten levnější, to je mimochodem také divné, Castrol je vždy minimálně 2x dražší než Shell. Proč?
Díky.
BMW je taky dražší oproti třeba Octavii a třeba vytrhávání zadní nápravy v zadu u E46 lze považovat za kvalitu?
RedBull je taky docela sračka a k vůli reklamě a ceně ji lidé stejně kupují.
Sám jsem byl svědkem, jak Castrol na motorech, kde se přetáhne výměna dělá hrudkovité krusty karbonu.
Shell udělá akorát mazut, který vypláchne další náplň, pokud se na jednu náplň nejezdí 4 roky.
...
Cena neodráží kvalitu.
Vůbec nejlepší co dávám je Mobil1
Do 5718 jsem lil M7ADSIII. Pokud to bylo AD, tak bych se rozpouštění karbonu nebál.
Maximálně častěji koukneš na odstředivku.
Pema má taky svoje oleje
otázkou je, jestli nepřebalovala mogul a taky nezajde... uvidíme
Potom snad možná přímo Zetor oleje (ale vypadají taky jako Mogul)
Píšou 1981, takže tam, kde místo odstředivky na UŘ1 jsou dva olejové filtry.
Asi by je zanášel rychle ten M6A a bloky jsou stejné furt.
Podle mě by vyhovoval a nahradil bych odstředivku klasickým plechovým filtrem. Jsou na to přestavbové sady, kdy se odmontuje držák a dá držák s filtrem a vyřeší se případně nálevka oleje na víko zdvihátek nahoře, když máš třeba nalévací otvor u odstředivky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.