Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golf sportsvan nevím jak ostříknout přední světla / xenony

Od: jafre odpovědí: 6 změna:
Ahoj, mám golf Sportsvan 2018 a jsou tam xenonová světla a tato světla se mají ostříknout ostřikovačem ale nevím jakým způsobem se to zapíná. Jestli je tam nějaký interval? Zkoušel jsem delší dobu držet a na počet opakování to taky nereagovalo.Je to defakto nové auto, najeto cca 8 tisíc. Ale ještě jsem nepřišel na tuto funkci.Může někdo poradit? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

1. zapnout svetla (bez tohoto kroku to nejde)

2. páčkovat ostrikovace

Svetla by to melo ostriknout kazde pate zapáčkování.

jafre
hodnocení

mám tam právě danou automatiku na světla, tak možná to může být tím. Zkusím je normálně zapnout a pak ostříknout

Na DRL to nebude stříkat.

Musíš mít obrysová nebo tlumená ručně!;)

jafre
hodnocení

diky , vyzkousim

jafre
hodnocení

Tak jsem prepl automatiku na ty potkavaci a hned pri prvnim postriku me to ostriklo svetla tak silne ze aji predni kapota byla cela mokra vcetne predniho skla, takze to asi funguje:D. Tak diky za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]