Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera do auta - změna vozidla

Od: topta® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám v autě přední i zadní kameru a potřebuji je předělat do jiného auta. Problém je, že pokud se mi vůbec ty držáky podaří odlepit, tak jak je pak přilepím na druhé sklo? Myslím, že už to nebude lepit dostatečně, když už to jednou odlepím. Koupit nějakou oboustrannou pásku nebo jak to nejlépe udělat, aby to nespadlo? Navíc ty držáky se nelepí přímo na sklo, ale nejdřív se nalepí na sklo nějaká fólie a teprve na tu fólii se lepí samotný držák. Druhou fólii samozřejmě nemám, tak nevím, jestli tam třeba nenalepit fólii, co se používá na ochranu mobilního telefonu.

Psal jsem přímo výrobci a ten mi nabídl, že mi pošle nové držáky včetně fólií, ale cena by vyšla dohromady cca 1200Kč, což se mi zdá drahé a zbytečné, když držáky mám dobré.

Řešili jste to už někdo? Máte nějakou osvědčenou radu?

Děkuji mockrát za tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Také bych použil oboustrannou pásku, ale ne pěnovou. Osvědčila se nám transparentní, třeba něco takového 3market.cz/... . Možná se dá koupit i v menším návinu, nehledal jsem.

hodnocení

0x

Kvalitní Scotch 3M pěnová páska je taky drahá?

auto-doplnky.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]