Nejste přihlášen/a.
A co přesně myslíte výměnou spojky? Jen Lamelu? Tak pokud měníte jenom lamelu, tak samozřejmě 2hmotu měnit NEMUSÍTE, To přece stojí ranec! 15-20 tisíc i s prací u některých aut?
Já vyměnil spojkovou lamelu asi tak po jednom týdnu před čipování auta respektive nedával jsem novou lamelu, dal jsem lamelu, která byla obložena kvalitním materiálem ferodo A ten materiál tam drží už snad 15 let. Protože tovární obložený materiál Sauleda, nebo co to bylo za sračku, nepřenesl točivý moment zvedlý o 70%
A ještě vám popíšu, jak jsem to udělal: koupil jsem si starou lamelu za hubičku, poslali jednomu pánovi, který na to na bouchal obložení, a poslat mi to zpátky, vyšlo to jestli tak do 15 stovek celé. pak jsem zajel někde do garáže, a řekl jsem: Vyměňte mi lamelu kus za kus . A už to funguje víc jak 15 let. O nějaké dvou hmotě jdem tehdy nic netušil. A zatím neklepe. Musím zaklepat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.