Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám objednané auto od VW na které čekám už 9 měsíců, auto by mělo být teď v srpnu, z VW mi napsali, že auto bylo naplánováno do výroby a byl mu již přidělen VIN, co si mám pod pojmem NAPLÁNOVÁNO představit, už se skládá na lince nebo je teprve pořadí a ještě se vůbec neskládá? Má s tím někdo nějakou zkušenost, kdo si objednával nové auto?
Samozřejmě nevím, jak je to s Vaším objednaným autem, ale vím, kde ,,pár´´ koncernovek už nějaký tem měsíc rezne. BTW - jen pro představu - toto je jen jedno letiště poměrně daleko od Práglu, přičemž na fotce je APN East. APN West je zasypanej ještě větším počtem
To je šílený, každopádně když jsem se ptal prodejce, zda VW taky hromadí nedodělané auta na letištích jako Škoda, tak mi bylo řečeno, že VW vyrábí auta jen na objednávky a žádné auta na letištích nehromadí jako právě Škoda, tak nevím
Aha, tak to pak chápu Naštěstí mám objednané Polo, to tak propracovaný jako je třeba Golf nebude, tak by mohlo být ten srpen
A ona už škodovka není součástí německého koncernu Volkswagen? Nebo naopak - to je jedno.Nejsou čipy a jiné součástky,tak musíte počkat.Nebo to celé zrušte a kupte si hotové jiné auto.Nedal jste snad zálohu na něco co ještě ani v době objednávání nebylo ve výrobním plánu.To byste teda byl píp...
Vite Štíre, dnešní elektromobily jsou kapánek složitější, než nádražní plošinový akuvozík Balkancar, který je skutečně prakticky bezúdržbový a nesmrtelný. Dnešní elektromobily jsou prošpikovány často nesmyslnou elektronikou a tudíž bez čipů hnijou na letištích stejně jako auta se spalovákem, ba hůř - dlouhodobější odstavení se jistě nelíbí akumulátorům, které v jejich případě znamenají zásadní finanční problém v případě podvybití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.