Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Toyotu Yaris a dnes mi po rozjedu začala celá pípat.Napřed pomalu, potom se to zrychlovalo.Nesvítila žádná kontrolka. Manžel zjistil, že jezdím skoro bez oleje, atk olej dolil a já odjela do práce. Po chvíli zase začal ten alarm znovu, ale než jsem dojela k benzíně tak to přestalo. Natankovala jsem a po rozjedu zase na minutu začalo auto pípat. Jelo půl hodiny bez pípání a na kruhovém objezdě když jsem zatáčela, zase se to rozpípalo.Mám úplný strach jet večer domů. Udivuje mě, že v autě nesvítí žádná kontrolka.Jinak světla svítí a benzínu mám dost. Děkuji za odpovědi Katka.
a co brzdova kvapalina? je jej tam dost? popripade pomykat so zapadkou kde zapadaju bezpecnostne pasy ci to neprestane.. raz sa mi stalo ze kablik sa poskodil a pipalo mi ze nie som priputany.. ale zobrazila sa mi aj kontrolka od pasov. musel som to upozornenie vypnut cez diagnostiku na trvalo
Když neznáš názvosloví tak si ho nastuduj ať 1. nejsi za blondýnu 2. nedojde k omylu a špatné radě
Takových vás víc, to jsem tady potřebovala, ale všem co mi normálně poradili děkuji. Pánům rýpalům radím, ať mi nic neradí. Jinak jsem blondýna, tak snad mám na blbé dotazy trochu právo ne?
Kolik soli do bábovky? Nic? Já myslel cukr žádnej se nedal tak to neni k žrádlu
Sorry jestli upozornění na názvosloví bereš jako rejpání tak se pak nediv až ti někdo poradí nesmysl kterým to auto zničíš...
Rada ode mně je hned nahoře. Neni zač
Každá blondýna při náznaku poradit ironií okamžitě nechápe a místo toho, aby se zamyslela a správně formulovala svojí předchozí odpověď, tak se začne vztekat jak malé děcko.
Základní rada -> Jeď do servisu
Motoru se běžně nádrž neříká. Ale pokud doma místo kalhotek nosíš 3 lana a kamarádky ví, co to lano je, tak potom jo. My říkáme správně kalhotky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.