Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení možnosti odpočtu DPH u aut

Od: ponec* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

ráda bych si pořídila nové auto a chtěla bych využít možnost odpočtu DPH, ale od známého jsem slyšela, že si mám posíšit, protože tato možnost platí jen do června 2010. Pátrala jsem, ale takovou informaci jsem nikde nenašla. Nevíte náhodou, zda-li je to pravda? Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Pravda by to teoreticky být mohla, pokud tím známým je ministr financí, nebo některý z učinkujících pořadu " Volejte věštce". Jinak lidi nakecají spoustu volovin.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Nevím kde jste pátrala, stačilo zavlat na finanční úřad a měla by jste ve všem jasno. Od listopadu 2009 lze odečíst DPH nejen u nákladního auta kategorie N1, ale i u osobáku kategorie M1.Skončila tím doba přestaveb aut jako Octavia kombi, spočívající v montáži dělící mřížky, oddělující zavazadlový prostor od prostoru pro pasažéry, včetně polepení oken zavazadlového prostoru foliíí...

jarda3*

No uvidime po volbach, Paroubek nema rad podnikatele, urcite to dodani i zpetne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]