Nejste přihlášen/a.
šlo za rozumné penize dodelat dodatecne klimatizaci
Nejsem technik ze servisu, ani odborník na Dacie, ale domnívám se, že to za ty peníze nejde. Centrál jsme dodělávali i u škodovky Š120. Poradím jak to nejlépe zjistit, stavte se v servisu v okolí, najděte šikovného mechanika a ten Vám to vysvětlí, že je lepší koupit jiné auto, nebo do toho vrazit desetitisíce.
Centrál jsem si dodělal sám u Š110L.Na tom nic není.Ale klimatizaci dodělávat do kteréhokoliv auta? Nebude lacinější tohle prodat a koupit s klimou? Ve služebním jsem klimu měl a dispečer mi nadával,že ji nepoužívám.Jsem měl nejmenší spotřebu a šéf firmy se po něm ,,vozil,, že když on tak proč ne ostatní.
To se různí. Materiál z vraku nebo nějaké díly nakombinované jako úplně nové, cena práce cizí nebo nulová tvoje, ceny chladiva, náročnost výměny,...atd
Když se do toho někomu cizímu nechce, tak cenu přepálí schválně, aby zákazníka odradil.
Neznamená to ovšem, že je cena 50 000 díky tomu objektivní.
Pozor na tento aspekt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.