Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bloková pokuta od PČR splatnost.

Od: lukynoo odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, dostal jsem za rychlost pokutu a chtěl bych se prosím zeptat jaká je splatnost do kdy to musí být zaplaceno, děkuji za odpovědi,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V MS kraji 14 dní policie.cz/...

lukyyno
hodnocení

A je možnost pokutu zaplatit u městské policie, nebo musím na PČR?

Veškeré pokoty jdou přes celňáky!

Vy jste nedostal doporučení a složenku?

Naposledy když jsem dostal pokutu od PČR, tak jsem dostal poučení, dal mi i termín splatnosti a číslo účtu kam zaslat, dávají i složenky! Dostal jsem tehdy splatnost na 2 měsíce. Byla to vyšší pokuta po ukončení šetření DN.

mnd®
hodnocení

0x

Jestli máš u baráku MP tak zaplať tam a oni si to přepošlou.Tam jde jen o variabilní symbol.Splatnost je napsána na tom ústřižku.Ale taky zaplatit nemusíš a oni se potom ozvou.Ale už to nebude za dvěstě ale za tisíc.

pokuta od PČR, nikoliv od MP.

mnd®

Milane,ale to je jedno jestli zaplatí na poště nebo u empíků nebo polišům.Hlavní je zaplatit.Jestli má u baráku MP tak zaplatí tam a oni si to přepošlou.Tam jde jen o variabilní symbol.Znovu - jde jen o to číslo účtu hlavně ten V.S.Taky jsem platil tady z ČR pokutu co jsem dostal v Maďarsku a v pohodě podle v.s. si to dali dohromady že mám pokutu zaplacenou.

Jestli máš u baráku MP tak zaplať tam...

Jsem přesvědčen, že to u MP neuhradí. Nejsou na to zařízeny, aby převzali platbu pro jiný subjekt.

platil tady z ČR pokutu co jsem dostal v Maďarsku

a platil jste jí MP?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]