Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod vozidla na Kupujícího, evidenčka?

Od: pavelhanak odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, 22.6.22 jsem dělal Evidenční kontrolu která platí 30 dní.Přihlásil jsem na sebe auto a jel domů.
Po pár dnech jsem jel na sraz veteránů a objevil se pán co měl zájem o moje auto .. tak se mě ptal kolik jsem za to dal ...řekl jsem mu cenu a on mi nabídl o 80 000 víc...že to prostě musí mít, takže jsem to hrdě vzal.
Když auto nemám ani 14 dnů a půjdeme na stejný úřad kde jsem ho přihlašoval na sebe.Musí se znovu dělat evidenční kontrola, nebo se použije ta co jsem nedávno dělal, která má platnost 30 dnů? Ten papír mi úřad vzal, takže předpokládám že ho tam mají.
Děkuji všem za odpověďi a krásnou neděli přeji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máš platný protokol o evidenční kontrole? Pkd ano, pak nevidím důvod proč dělat další!

Nemá ho..Nechali si ho na ouřadě..

Proto jsem to napsal má-nemusí, nemá? Má smůlu a musí opětovně na evidenčku: Nic jiného!

Ještě postřeh-oni budou chtít předložit protokol a jak ho předloží když ho nemá a bez ho pošlou do někam, nebudou hledat kde jej mají založený (úřednící jsou totiž v drtivé většině hooodně leniví idělat víc než je třeba.)

hodnocení

1x

Máte protokol? Nikoliv že jste měl kdysi protokol, který je na úřadě. Zdali ho úřednice vytáhne z kartotéky, nebo bude chtít nový, to si rozhodně sama.

Páč natáhne ruku, dejte mi protokol. Nepůjde hledat do archívu, který je teď zavřený a klíče nemá...

hodnocení

0x

Zavolej si na ten úřad, ale obávám se, že budeš muset EK absolvovat znova.

hodnocení

0x
Je to zvláštní.. Zajímalo by mě,zda úřad musí papír o EK vzít a nechat si,nebo nemusí.Stalo se mi totiž, že některé úřady v různých městech mi ho vrátily! A někde si ho nechají.Takze si dělají co chtějí..Zavolejte tam..pokud si ho nechali,tak tam musí být..

jurajjuraj*
hodnocení

0x

evidencka plati 30 dnu, nechavat jim tam papir byla blbost, kdyz chce at si to ofoti priste

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]