Nejste přihlášen/a.
Zdravim...mam problem.Asi pred dvema dny me zacaly blbnout svetla...jak potkavacky tak dalkovy.normalne zniceho nic za jizdy svetla probliknou.jako ze na cca 2 sekundy zhasnou a pak sami zapnou...a dycky pritom cvakne relatko.jesi to same delaji i zadni svetla sem nemel jak zjistit...pac tam nevidim...ale je mi to zahadou...prosim poradte diiiky
Vzhledem ktomu, že potkávačky i dálkovy jsou na 4 pojistkách ,tak bych je vyloučil. Zbývá spínač světel a relátko. Spínač by blbnul už při zapínání,takže tipuju to relátko (R7) Možná ještě ukostření,ale to je pro levou a pravou stranu zvlášť,takže taky vyloučím.
Pavko dobrá dedukce dávám bodík. Ještě bych nevyloučil ani páčku přepínání světel.
doplněno 19.05.10 23:39:Pokud takto probliknou obě světla ,alespoň tak jsem to pochopil tak to musí být od páčky k poj. združené skřiňce. Od pojistek jde vše zvlášť
doplněno 20.05.10 00:16:Respektive od vypínače k poj. združené skřiňce.
Díky. No s páčkou bych zahejbal a hned bych to poznal.
doplněno 19.05.10 23:33:ještě na tazatele: zhasne i kontrolka na palubce?
Sapiku překontroluj jak jsem psal od vypínače ač po združenou skřiňku. Vada nemusí být přímo ve vypínači nebo přepínací páčce,ale třeba jen v uvolněném konektoru.
Mám ohledně tohoto problému dalsi objev a to ze ty svetla problikávaji je pri toceni volantem...dyz jedu rovne pohoda ale jak odbocuju tak svetla zasnouo a jak volant vratim tak zas zapnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.