Ahoj dnes sem jel domu z nákupu v kopci při větší rychlosti najednou něco bouchlo / vystřelilo první co mě napadlo tak bylo že sem bouchl kolo naštěstí hned vedle bylo odpočívadlo tak sem hned odbočil Zastavil a kola byly v pořádku tak sem sedl že pojedu Teda domu jenže auto začalo cukat a začalo blikat žhaveni musel sem ještě dojet domu cca 30 km v pohodě jenže auto znělo jakoby víc nahlas Nemělo sílu teplota v pohodě rovinu to bralo klidně i ve 100km/h ale netahalo to Domu sem teď dorazil ale vůbec nevím co by to mohlo být prosím poradíte? A odpovědi jako že sem debil a zajet s tím do servisu si odpusťte jsem čerstvý ridic a je mi jasný že s tím budu muset jen sem chtěl vědět po com jít Auto je to právě prý to horší no passat b6 2006 103kw 2 0tdi díky moc
Blikání žhavení většinou signalizuje přechod do nouzového režimu chodu motoru. Což se projeví i podstaně sníženým výkonem. Nutná diagnostika v servisu. Důvodů a závad může být více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.