Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bliká žhaveni auto nemá sílu

Od: vwpassatb6 odpovědí: 4 změna:
Ahoj dnes sem jel domu z nákupu v kopci při větší rychlosti najednou něco bouchlo / vystřelilo první co mě napadlo tak bylo že sem bouchl kolo naštěstí hned vedle bylo odpočívadlo tak sem hned odbočil
Zastavil a kola byly v pořádku tak sem sedl že pojedu Teda domu jenže auto začalo cukat a začalo blikat žhaveni musel sem ještě dojet domu cca 30 km v pohodě jenže auto znělo jakoby víc nahlas
Nemělo sílu teplota v pohodě rovinu to bralo klidně i ve 100km/h ale netahalo to
Domu sem teď dorazil ale vůbec nevím co by to mohlo být prosím poradíte? A odpovědi jako že sem debil a zajet s tím do servisu si odpusťte jsem čerstvý ridic a je mi jasný že s tím budu muset jen sem chtěl vědět po com jít
Auto je to právě prý to horší no passat b6 2006 103kw 2 0tdi díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

6x

Prdlá hadic od turba?

dany
hodnocení

2x

Hadice od turba vystrelila, budto praskla anebo se jen vyzula, auto zvednout a zespodu prohlednout priruby, projit tu hadici.

jinak

Poridit si VAG diagnostiku a nacist zavadu. Pokud to nezahne tak logicky netlaci turbo protoze je v nouzovem rezimu

hodnocení

0x

Blikání žhavení většinou signalizuje přechod do nouzového režimu chodu motoru. Což se projeví i podstaně sníženým výkonem. Nutná diagnostika v servisu. Důvodů a závad může být více.

vwpassatb6
hodnocení

Tak opraveno naštěstí jen vysterlila hadice od intercooleru
Díky všem za odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]