Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyndat baterii Zafira A

Od: doutnak® odpovědí: 6 změna:
Ahoj.Dnes večer po práci chce kolega vyndat ze Zafiry A baterii, která je kaput.Koukal jsem na to a nenašel nikde uchycení baterky k tomu kastlíku.. Celá baterka je v takové originální pláštěnce s patentkama.. Neviděl jsem nikde šroub dole na dně kastlíku.. Nahoře jí žádný třmen ani nic jinýho nedrží.Budu to vyndavat až po 22hod..Na netu nemůžu najít jak tam ta potvora drží:(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dole plechový jazyk jako u Fabie 1

doplněno 30.06.22 17:39:

3:56 kdyžtak přendej tu patkovou nádstavbovou lištu, která zveda její výšku té patky.

doplněno 30.06.22 17:42:

6:56 jak to dotahuje, tak je to velmi špatně!

Svorku povol co nejvíc a plochým šroubovákem roztáhni jen taolik, aby šla nasunout na pól baterky až na hranu dolů. Nesmíš tu svorku mít málo zasunutou na pólu. Pól je kužel a není to válec. Potom je svorka utažená na matce, ale na pólu volná a ještě k tomu 1/2 ráčnou... to fakt udělá jen trouba, který tu svorku brzo rozpraskne.

Takže udělej to lépe nežli na videu ;)

hodnocení

Jasan.. Díky moc*palec*

Taky čekám na noc, až nebude vedro ;)

hodnocení

Já bych na to vlítnul klíďo hned,ale tvrdnu až do deseti hodin v práci *uf* Bude to hračka.. Mě zmátla ta podivná termopláštěnka okolo baterky..Ten plocháč nebyl vidět a nevěděl jsem, že se to dá po sundání kontaktů vysunout nahoru ta ptákovina okolo*smich*

Tak ať ti to rychle uteče :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]