Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako nastaviť odklon kolies

Od: mato odpovědí: 3 změna:
Zdravím, mam na vás otázku.. Jedna sa o auto seat leon 5f st 1.6tdi cxxb rok v 2016
Moja otázka znie mam zlé odklony na predných kolesách už pri pohľade na ne sú do áčkav servise mi bolo povedané ze na prednej náprave sa odklony nastavovať nedajú a mam vymeniť par dielov co je podla mňa blbosť auto neplava nič nebucha ani nevrzga a perfektne sedí na ceste. Zaujíma ma aký máte nato názor a prečo su do acka kolesa.. Podvozok skontrolovany žiadna vola geometria v poriadku...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

0x

Dřív se dávaly podložky pod horní ramena, dnes se téměř výhradně používá MacPherson (u běžných aut) a tam je odklon dán při výrobě a neseřizuje se.

Pokud se kola sjíždějí jak mají, tak je to asi tak správně, pokud ne, bude zdeformovaný nějaký díl nápravy, nebo i karoserie.

hodnocení

0x

U mcphersonu můžou být v zadních silentech ramen excentrické šrouby, jako tomu bývá u zadní nezávislé nápravy.

Pokud není a asi u seata ani nebude, tak vyměnit silenty ramen.

Jinak se z áčkem nedá dělat nic, pokud to ještě není kastle po nehodě.

hodnocení

0x
kola do A a geometrie v pořádku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]