Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpis z evidenční karty řidiče - proč tam není vše?

Od: ml odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

vlastním řidičský průkaz 15 let a ve výpisu z evidenční karty řidiče by měly tedy být všechny přestupky za celých 15 let. Vím o třech přestupcích, všechny řešila Městská policie stejného města. 2009 - jízda zákazem vjezdu, 2021 - jízda zákazem vjezdu, 2022 - špatné parkování(žluté čáry). Nikdy více jsem nebyl Městskou policií řešen. Ve všech případech jsem dostal pokutu ve výši 200 Kč.

Očekával jsem tedy, že v Evidenční kartě řidiče budou uvedeny všechny 3 přestupky. Je tam však uveden pouze přestupek z roku 2009. Jak je to možné, že tam nemám přestupky z roku 2021 a 2022? Změnilo se něco, že už se tam od jisté doby nehlásí určité věci? Všude píšou, že to obsahuje úplně všechno a tohle jsem opravdu nečekal. Obzvlášť když 2 přestupky jsou za stejnou věc (zákaz vjezdu).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odpovím trochu ironicky.. Mají v tom bordel.. Buďte rád, že je tam těch přestupků míň.. Horší by bylo,kdyby vám tam napsali i to co jste nespáchal;)

hodnocení

0x

Asi to bude tým,že databáza mesta nie je prepojená s databázou štátu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]