Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyřadit auto z provozu

Od: sykorakonadra odpovědí: 11 změna:

Mám na Vás prosím speciální dotaz. Potřebuji vyřadit z provozu auto, prostě aby auto najednou nejezdilo, nebylo poškozené a dalo trošku práce ho zprovoznit, no a zároveň, aby se nic zlého nestalo. A taky, aby to vyřazení zvládl laik. Neptejte se proč, je to na dlouhé vysvětlování. Díííky všem za případné odpovědi

P.S. Jedná se o dodávku Ducato

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Vypustit kola.

celp*

Dát místo nafty benzín.

cyril*

V zadání je "nepoškodit"!

hodnocení

0x

Pokud to vážně chcete, pokud jste laik, prostudujte si předpisy, za co všechno mohou policajti vzít papíry, teda od auta, ne řidičák. Potom nějaký důvod popsaný v těch předpisech najděte na tom Ducatu, sežeňte si nějakého dopraváka známého a nechte si oficiálně vzít papíry od auta. Věřím, že než to auto projde znova přes STK, určitě to dá trochu ( i více ) práce ho zprovoznit. Bez toho, aby se stalo něco zlého, nebude poškozené, nebude moci jezdit, bude vyřazené z provozu, tak jak si přejete.

Ovšem když Vám na to majitel přijde, že to bylo záměrné, čeká Vás možná vyhazov, žaloba o náhradu škody, která vznikla podnikatelovi z důvodu neplnění závazků, zaplatíte možná i cenu opravy toho auta, někdo Vám může i polámat nohy, ruce, vaz...

Máte na výběr...

kdy můžou policisté sebrat na místě techničák?

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

stačí namazat hadice k turbu játrovou paštikou, kunovité šelmy je ochutnají a auto nepojede...poškodí se hadice, ne auto...

hodnocení

0x

V detektivkách vždycky vyndavali palec rozdělovače.

sykorakonadra
hodnocení

Všem díky za rady, ale něco rychlejšího (někde něco přeštípnout, vytrhnout, vylít, ulomit,...) by Vás nenapdalo? Než zjistím, kde je turbo, karburátor, atd, budu mít hafo diváků a poradců. A to nepotřebuji. Takže má otázka "Jak vyřadit auto z provozu" stále trvá!

Díky všem:)

jarda3*

Vyndat cip imobilizeru z klicku? Pokud tam je a da se to udelat nedestruktivne...

(někde něco přeštípnout, vytrhnout, vylít, ulomit,...) nezodpovídá původnímu zadání otázky ...nebylo poškozené...

teď to vypadá jako partizánská pomsta někomu na parkovišti, k tomu neradím...

P.S. Milan má pravdu, opomenul jsem to, že policisté už neberou OTP, nebo jak se to správně jmenuje, jenom na STK. U nás ještě berou, bohužel... Mně vzít ještě neměli důvod, bohudík...

sykorakonadra

Poškozené může být, jinak to asi nepůjde. Když to bude záležitost do 3000,- je to akorát. Nezkoumejte proč a nač. Kdo mi dobře poradí, třeba mu to prozradím:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]