Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testovací jízda - KIA

Od: kamaz007 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, rozhoduji se mezi 2 modely (Ceed SW a Proceed) a chtěl bych si obě dvě auta jízdně vyzkoušet.

Máte někdo zkušenost s testovací jízdou u KIA? Nechájí vás jezdit třeba alespoň půl hodiny nebo je to jenom nějaká "pětiminutovka" kolem autosalonu? A sedí u vás po dobu jízdy někdo z autosalonu nebo vám jenom na začátku představí vůz a pak si jedete sami?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

meta
hodnocení

2x
Hele není nic jednodušího než se zeptat u vašeho prodejce, jinak záleží prodejce od prodejce, v jednom salónu jeli semnou (teoreticky jak dlouho chci) v druhém mi dali klíčky ať se za hodinku vrátím. Jezdil jsem ceed SW, Xceed a proCeed, 1.5turbo, manuál/automat. Proceed je sportovnější stylovka (nižší, tužší, lepší brzdy, sportovnější sedačky, hezčí exteriér, celkově méně praktický, dražší atd.) Taky počítejte že ne všude budou mít váš model/motorizaci jako předváděčku.

hodnocení

1x

Ani tak nebude záležet na značce auta, jakožto na prodejci. Když jsem 2 měsíce zpět byl vybírat nové auto, tak v CB Auto (VW/Škoda) mi půjčili auto na 3 dny. U jiného prodejce Škody nepůjčují ani na svezení.

hodnocení

0x

Nevím jak to má KIA...

Ale P3008 jsem měl na celý víkend...

A ne, prodejce v autě ten víkend se mnou neseděl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]