Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
často jezdím autem na výlety, dlouhé tray apod. Rád bych si pořídil nějakou komresorovou lednici, chladící boxy jsou nedostatečné a ve vedru nemají dlouhého účinku. Proto se chci zeptat na doporučení (někoho kdo aktivně využívá) vhodné kompresorové lednice kolem 20-25 litrů, která nezabere příliš mnoho místa v kombiku.
Díky
No nevím, kompresorovka mi přijde zbytečná. Já si vozím normální chladničku s peltierem, něco jako toto
a můžu rozhodně doporučit. Ta moje je už cca 15 roků stará, najela se mnou snad milion km po celé Evropě, má jedinou chybu, že nemá napájení 230VAC, takže si vozím adapter z Lidlu, abych si mohl chladit pití i na místě. Ale v autě to funguje velice dobře, není to nijak veliké ani těžké, servis na tom za ta leta taky nebyl žádný. Co víc chtít
Toto mám také, ale po 4-6 hodinách teplota už stoupá dost nad 10 °C, což nemusí být pro některé potraviny vhodné. Tento box to prostě neuchladí, i když jej doplňuji těmi zmrazenými kostkami. A to nemluvím o tom, když jej ještě párkrát otevřu.
Pozor, ked zastavite mimo kampingu alebo proste na mieste nebude 230V na dobitie aku / priame pripojenie, moze vas rano cakat nemile prekvapenie, komplet vybite aku. Overte si spotrebu, priklad : berie to trvalo 5A, to mate za 10 hodin 50Ah, co je priblizne aku v beznom aute.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.