Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pri otaceni kol na miste slysim pracovat predni pruziny

Od: chud odpovědí: 9 změna:
Dobry den chci se zeptat kdyz stojim na miste a tocim volantem tak slysim pracovat predni tlumice pred tim to nedelalo jestli je to tim vedrem?Mam ty tlumice novy i pruziny mesic tak jestli je to normalni?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

měnili ste i horní uložení? pokud ne tak si tu opravu zopakujte *cteni*

chud
hodnocení

Menili se i horni ulozeni i loziska.

pak je otázkou co to bylo za díly a zda to uložení neodešlo

at ti namístě někdo točí volantem a ty chyt pružinu jak ucejtíš vybrace poskakování je uložení na výměnu nebo ucho do míst kde je uložení a taky to je slyšet

chud
hodnocení

Diky za radu
chud
hodnocení

Ten zvuk je slyset jen uvnitr v kabine venku ne.Kdyz tocim volantem.

chud
hodnocení

Tak ten zvuk kdyz tocim na miste volantem jde ze zadnich kol zadni pruziny.Tak jestli je to normalni?

hodnocení

0x

nemáš vzadu ruplou pružinu?

chud
hodnocení

Pak se poradne podivam

chud
hodnocení

Tak zahada vyresena byla to blbost.Nemel jsem uplne zatazenou rucni brzdu tim padem kdyz jsem tocil volantem na miste tak to delalo vzadu skripave zvuky od brzd rucni brzdy kdyz ji zatahnu vice tak to nedela.Mel jsem ji zatazenou na dva zuby.Vubec me to nenapadlo ze to je tahle blbost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]