Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis auta koupeného na Slovensku

Od: anka odpovědí: 1 změna:

Zdravím všechny,

mám na Vás jeden dotaz. Aktuálně bydlím na Slovensku, trvalý pobyt mám v ČR a nemám tu ještě vyřízený přechodný pobyt. Ráda bych si tu koupila auto a nejradši bych ho nechala na slovenských značkách, ale vím, že to asi není úplně možné. (Pokud to možné je, budu ráda, když mě někdo vyvede z omylu, ulehčí mi to spoustu zařizování...)

Čeká mě tedy pravděpodobně přepis auta ze slovenských značek na české, tak jsem se chtěla zeptat někoho, jaký je celý proces přepisu?

Vím, že je spousta návodů a rad na internetu, ale ráda bych, aby mi někdo sdělil své vlastní zkušenosti, nejlépe max pár let dozadu. Mám v plánu koupit ojetinu, ale max 10 let starou s platnou STK.

Díky za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Trvalý pobyt máte v ČR,tedy i český řidičák.Kupte si auto v ČR,můžete ho plně užívat na Slovensku,bude na českých značkách a bude to bez problémů.Já tak funguji od rozdělení republik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]