Nejste přihlášen/a.
Záleží na jaké pumpě, ale věř, že je toho docela dost. První je obsluha pokladny, naučit se papírově vyřídit stáčení (doplnění PHM do nádrží), pak doplnění zboží, jeho rotace, vystavování, kontroly záruk. Určitě po tobě budou chtít nějaké průběžné inventury. Spousta pump má doplňkové služby jako noviny - naučit se remitendy, Sazku - obsluha terminálu, prodej dálničních známek, směnárnu... Někde mají bistro, takže kafe, jídlo, párky v rohlíku nějaké jednoduché dodělání burgerů atp. Dneska má plno pump PPL balíčky. Počítej s tím, že se berou různé tankovací karty a ty se různě odbavují (UTA, DKV, CCS, ...). Obsluha má na starost i údržbu toalet, úklid před pumpou i úklid pumpy. Těch činností je HODNĚ, ale zase se nemusíš bát - není to nic, co se nedá zvládnout, zase na pumpách nemusí dělat kdovíjaká elita. Záleží spíš na chuti se něco naučit. Stres je různý. Zase je to pumpu od pumpy. Je rozdíl dálniční před hranicemi s Německem a malá vesnická pumpa v Horní Dolní, kam budou chodit štamgasti na pivko, děti pro chipsy a holky na kafe z automatu. Vidíš, údržba automatu je taky na obsluze - dosypat náplně, vyčistit trubky... Mně se třeba na pumpě líbí ten cvrkot. Líbí se mi, že máš i stálé zákazníky, často třeba o nočních se staví někdo na pokec. Řidiči kamionů nejsou jen idioti nebo nejrůznější cesťáci... Zastavují se nejrůznější typy lidí a někdy je to fakt zajímavé. Uznávám, že lidi jsou hov@da a uklízet po někom WC může být zážitek. Stejně tak řešit že ti španělsky mluvící řidič autobusu 3x odsouhlasí, že jeho autobus je ten zelený na 11, zaplatí ho nějakou fakturační kartou a za chvíli se ukáže, že jeho je modrý autobus na 9. A řeš to, když neumí ani slovo česky, anglicky, německy... Řešíš lidi, co si zapomněli peníze, újezdy, počítej s tím, že na pumpy se stahují leckteré existence... A jinak na většině pump se 12h stojí. Max mají pod zadek nějakou barovou stoličku
Krom pokladny, mytí wc a jak mám z doslechu, stačí zájezd z východu, kteří neumí používat evropský záchod a stoupnou si klidně na prkýnko a se*ou komplet všude okolo. Nebo ve sprchových koutech.
Jako pumpař/pumpařka to musíš uklidit. Není tam zaměstnaná uklízečka.
Potom jsou to noční a výpary? Výpary fakt neřeš.
Je to práce s lidma. Jako v obchodě nebo v restauraci.
Mě by to nebavilo. Navíc na této pozici je člověk snadno nahraditelný ze dne na den.
A ještě budeš dělat párky v rohlíku a bagety
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.