Dobrý den.Chci se zeptat jestli vám teď funguje android auto kabelem, když android auto zmizlo z obrazovek telefonů.Asi měsíc tam byla hláška, že android auto přestane fungovat na obrazovkách telefonů.Android auto mám stažené APK.
Android auto APK je ti od nějaké verze Android (tuším že 11 ale nechci kecat) k ničemu. Mě už ani nešlo nainstalovat. Jeho funkci převzal Google Assistant. Takže na telefonu již Android auto nespustíš, ale přes Google Assistant ti bude na displeji auta vše fungovat stejně jako před tím.
Tak už jsem se dostal do auta.Android auto funguje, normálně se spojí s mobilem pouze v mobilu se android auto nezobrazí.Mam v mobilu android 9.takže pořád můžu rodině za jízdy přehrávat videa i YouTube.
vernon
V Androidu 9 Android Auto není... Je tam Google Asistent, který se tak jenom tváří. Já měl AA naposledy v Oreu...
derekk
To vím že tam není,ale můžeš si ho tam nainstalovat android auto APK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.