Dobrý den, vlastním octavii ročník 2011 1.2tsi a nedávno jsem zjistil, že u této modelové řady docházelo k problémům s rozvody a je nutnost výměny za novější sadu. V servisu mi řekli že ale neví zda budou muset použit normální sadu, nebo sadu posílenou. Chtěl bych se zeptat, zda nějaká posílená sada rozvodů vůbec existuje, nebo ze mě chtějí akorát vytáhnout více peněz. Děkuji.
Ty sady stojí podobně, ca 2,5k komplet sada s napínákem lištama řetězovým kolem (ina, fai)... Změna na rozvodech byla listopad 2011 pokud jde dát novější tak lepší tu.. TSI s řetězem - rozvody jsou dost nepovedený paskvil...
Pasují obě sady. Akorát z tou posílenou je více práce, protože potřebuješ k vůli ní vyměnit i ozubená kola.
Dohlédni, aby jí tam zkutečně dali a nedali tam ten vyběhnutý šmejd z výroby a neušetřili si práci a pak ti neřekli, že je to ta správná a že není potřeba upgrade.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.