Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto zlobí na volnoběh, kolísání otáček, cukání motoru, Audi A4 2.0 TDI 105 kW

Od: cartman* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, od neděle mě začala zlobit Audi A4 B8 2.0 TDI 105 kw r.v.2010. Sedl jsem do auta, nastartoval a celé se začalo jakoby třást a kolísaly otáčky. Otevřel jsem kapotu a viděl jsem, jak se celej motor cuká a je slyšet jak vynechává. Žádná kontrolka nesvítí, napíchli jsme to v servisu a žádnou chybu to nenašlo. Proměřili jsme vstřiky a všude hodnoty kolem 0, takže v pořádku údajně. Naftu tankuju po dobu co to auto mám (3 roky) na jednom a tom samém místě a beru jen tu nejlepší, takže tím to také nebude. Jinak auto jede naprosto v pořádku, jen na volnoběh začne zlobit. Nájezd 205 tisíc km, jezdím jen dálky, nikdy žádný problém. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Palivovej filtr nebo blbě dává čerpadlo v nádrži
Začal bych novym filtrem paliva zvlašte pokud si ho ještě neměnil
cartman*
hodnocení

Palivák je novej určitě, nedávno se dělal olej a všechny filtry.

Tak se zameř na egr ventil jestli chodi jak ma a neni zakarbonovanej
cartman*
hodnocení

EGR by se rozsvítil ne? A taky by to lehce kouřilo si myslím. Výfuk perfektně čistej, nikdy to nezahulilo ani trošku.

cartman*
hodnocení

Ještě to začalo příšerně smrdět k tomu všemu, ale jede to beze změny.

hodnocení

0x

Nejsou skočený rozvody?

cartman*
23.06.22 07:49
hodnocení

nejsou

cartman*
hodnocení

Když stojím v kopci, tak to najednou přestane a motor běží jak hodinky.

jan28
hodnocení

0x
Dobrý den chci se zeptat jestli jste to vyřešil
Mam ty samé problémy děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]