Zdravím, motor 1.4 59 kW začal zrat olej. Po servisu cirka 2900 km jsem dolival půl litru, a pak v 3850 km asi 0.7l. teď je najeto 4500 km od servisu a je tam 1/4 na rysce. V servise mi řekli, že jediný únik oleje je přes špatné těsnění olejové vany, může se ztrácet v takovém množství? Celá vana je na výměnu. Z výfuku žádný smrad nejde, nehulí to a motor šlape jak má. Napadlo mě i odvětrávání klikové skříně (odlučovač oleje) Co si o tom myslíte vy?
Jak dlouho auto máte a kolik oleje si bralo dřív? Byl tam i před výměnou 5W? Je spousta motorů, které si typicky na 1000 km vezmou přes šílených 0,5 l oleje a považuje se to za "normální". Pokud ten olej nikde nekape, tak ho motor nejspíš žere.Pokud tam není hrubá závada, žere ho kolem pístů a kolem ventilů.
Začal bych kontrolou svíček, zda mají dobrou barvu, všechny stejnou a nejsou zakarbonované. Jestliže to začalo dělat náhle, může se jednat třeba o prasklý, nebo zapečený kroužek a jedna ze svíček bude černá.
doplněno 25.06.22 00:24: Pokud vám olej viditelně mizí netěstnostmi a nežere ho motor, tak někde musí kapat na zem, vnější teplota motoru ho nevysuší. Takže pokud stojíte na betonu, nebo asfaltu, musí být ráno pi jízdě pod ním louže. Pokud stojíte na trávě, hoďte po jízdě pod motor papundekl, ať ráno vidíte, jestli něco vykapalo. Pokud olej mizí a lřitom nekape, žere ho motor, nebo jde do vody. Ani jedno není dobré.
dominick
Svíčky byly nedávno měněné a vše v pořádku můj názor je, že se dost ztrácí přes tu vanu a nebo právě přes to odvětrání klikové skříně. Kór teď v létě když se to dost zahřeje. Olej ani nestece, hned se uskvari a proto všude ten karbon... Auto mam necelý rok
dominick
Auto jsem byl párkrát projet, nehulí to vůbec ať už při studených startech, nebo při brždění motorem. Při záteží je olejová vana dost mastná, takže si myslím, že za ty najeté kilometry dost vykape, ale louže nedělám.
Bavil jsem se s lidmi, kteří mají podobnou zkušenost a ten olej 5w30 LL od castrolu stojí za nic totálně. Je jak voda. Většina co přešla na 5W40, tak spotřeba oleje téměř žádná. Kdyby to bylo něco vážnějšího, tak to hulí. Zapečené kroužky taky být nemůžou, protože to nehulí z otevřeného víka olejového hrdla.
Test se dělá např. tak, že na druhý převodový stupeň brzdím motorem z kopce po určitý čas (20s) a potom dám plný plyn a sleduji, zda se zahulí od výfuku.
dominick
Testoval jsem to xkrat, nulova kourivost. Vymenim pak ten hnusny castrol za Valvoline maxlife 5w40 a prestane to zrat uplne, jsem si tim po zkusenostech lidi s benzinovymi motory u koncernu temer jisty.
No pokud to teče přez vanu mělo by to bejt vidět bude to dole pěkně oblitý a přetěsněním vany se nic nezkazí Pokud je to kolem vany suchý či to přetěsnění vany nepomúže pak bych to videl bud na gufera ventilú nebo pístní kroužky - kolik to má najeto? Navíc já osobně bych do toho olej 5w30 nelil lil bych 5w40
Zvenku žádnej karbon nemůže bejt.Ten se dělá uvnitř motoru.Zvenku se tomu říká šmír..šmír je jakákoliv mastnota (olej nebo vazelína)s prachem, kterej se na tu mastnotu postupně nalepuje a nabaluje..Jinak je to možný, že pokud ti prolíná olej,tak se nalepí na motor a část se ho odpaří..odškvaří jak píšeš.. Tím pádem kapky pod autem nejsou..Jestli víš, že to teče okolo vany a ta je špatná,tak proč to nepřetěsníš? Mě teklo ventilové víko a olej se taky "spaloval" na výfukovém potrubí..Za pár tisíc km to samozřejmě nějakej úbytek oleje udělá..
dominick
Ta vana se bude měnit celá, jelikož je rezavá. Udělá se to společně s výměnou oleje až v říjnu/listopadu. Ještě mi bylo řečeno, že to teče i z toho vývrtu čidla hladiny oleje. Zajímají mě hlavně Vaše názory atd, jestli se kvůli tomuto problému může ten olej ztrácet i v rámci decilitrů...
Ano, může se ztrácet z tohohle důvodu..myslel jsem, že to pochopíš z mého příspěvku.. Vyměnit a přetesnit vanu je pár korun..Ale nějaká generálka motoru je ekonomicky sebevražda..
dominick
To ani nemám v plánu, jak jsem psal, jen mě zajímaly názory. Díky moc za odpovědi
asd1
Nevidim důvod proč vanu měnit až za půl roku, jestli je shnilá tak ti v září rupne a bude tě to stát řádově víc.. Jestli ti jde o tři litry voleje tak ho můžeš přefiltrovat a vrátit.. Rovnou přetěsníš i čidlo.. Zázrak nečekej, pokud nemáš louži pod autem tak to žere motor, buď přes kruhy nebo gufera ventilů. Otázka je rentabilita generálkování motoru (nový gufera, překroužkování), pokud to stíhá spalovat tak platíš jen olej můžeš lejt nejlevnější třeba 5W40, pokud začne brát ještě víc tak budou odcházet lambdy a kat, pak to neprojde emisema.. (pomůže aditivace VIF - čistí od kabonů a životnost lambdy i katu prodlouží)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.