Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jizda s nezaregistrovanym autem

Od: fantoczi odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Neví nekdo, jak to funguje s dovozema z francie? Oni nechavaji autu jejich rz a ja nemuzu nikde rychle dohledat, jestli s tema znackama muzu normalne jezdit, nez auto zaregistruju v cesku nebo je tam nejake omezeni. Prodejce mi tvrdi ze a tim muzu jezdit, on to dovezl po ose z fr.. momentalne je provedena dovozova stk . Dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Doklady máte jaké? Napsané na koho? Povinné ručení to má sjednané a zaplacené?

asd1
hodnocení

0x

Bych tipnul že ta značka bude už odhlášená z registru, = jedeš bez značky = půl roku papíry do čistírny. A pokud nemáš povinný ručení tak při nehodě celá škoda za tebou..

jestli to funguje jako převozka že platí ještě třeba týden to nevim.. Bez ověření bych s tim nevyjel.

matthew
hodnocení

0x
Francie přiřazuje značky autům doživotně. Při prodeji lze platnost značky omezit do data xy nebo taky ne a pak se s tím dá jezdit až dokud není nutné udělat novou STK. Takže záleží co je napsané v papírech.
fantoczi
hodnocení

Diky. Zkoisel jsem volat dovozci francouzskych aut a te se mi vysmal, ze to sice znacky ma ale ze to je odhlasene z registru timpadem to na ceste nema co delat. Leda prevozky.

Takže již to víte a na silnici nesmíte.

jd

A ten dovozce, ten lustroval tvoje konkrétní značky a nebo ti jen plácnul cokoliv? Pokud nejsi jeho zákazník, tak se tě možná spíš snažil naštvat než poradit.

A proč sis nepožádal o české značky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]