Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová SPZ ztráta

Od: joky odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, ztratil jsem předni SPZ když zajdu na úřád vydaji mi hned dvě nové( jiné číslo) nové nebo mi udelaji jen jednu novou. Je to na počkáni a kolik to stoji?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Na počkání ihned dvě nové značky. Do té doby nesmíte jezdit s vozidlem.

Doplním p.Milana-cena za značku je 200kč takže zaplatíte za nové 400kč + správní poplatek 50kč za zápis změn do ORV I (velký TP).

diesle, ORV II je velký TP ;)

velký tp, větší číslo, tedy dvě

Gumidku*hi*-jo upsal jsem se sorry, vadají ORV I nový a záspis do ORV II (velkého)

Jen detail...

Však jo. Detail. Jen, že si všímám ;)

kare
hodnocení

5x
Obě nové (jiná kombinace) na počkání za 450,-.

petrovic
hodnocení

3x

Ne, znovu dve nove, novy maly technicak, zapis do velkeho. Kolik to stoji nevim, najdes na strankach uradu, kde bydlis

hodnocení

0x
Na počkání, jak píšou výše. Ovšem vyvarujte se jízdy bez značky, při chycení policií se rozlučte rovnou s řidičákem.
asd1

To zas ne, "Před jízdou jsem značky kontroloval a byly v pořádku" situaci mění.

Nejhorší je papírová náhradní značka nebo ta upadlá za oknem - to je přiznání že jsi o tom věděl a papíry v čistírně...

Asdf to je jedno postih je stejný jestli nevíš nebo víš , že ti chybí!

re4zon
@diesel Ani omylem. Postih je stejny jen pro ty, kteri si nechaji vse libit.

Myslíte? Když narazíte na policajta debila, tak nepomůže ani svěcená voda

Tam jde o důkazy, pokud prokážete, že jste před jízdou měl značku, tak sankce nehrozí. Ale zde tazatel jasně ví, že nemá značku.

joky
hodnocení

Děkuji všem za rychlé reakce a rady zařídím se podle toho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]