Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je

Od: repe odpovědí: 3 změna:
Vcera jsem s autem hodne jezdil a dnes nejde nastartovat. dal jsem dobyt baterku a pri startovani pridal plyn a auto chytlo, ale potom zase ne. baterka je stara 5 let a srarter puvodni moc let. myslite, ze je spatna baterka nebo starter?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dan5
hodnocení

0x
Dobýt baterku?
U 40 let starého auta je to normální.
Dolej benzyn.

astik
hodnocení

0x
Mně v servisu řekli novou baterii. Některá vydrží déle, některá ne. Ja bych si zajela do servisu, nechala baterii překontrolovat, a podle toho další...
olinl

Za mě to vypadá na tu baterii, ale jak píše astik-nechat baterku přeměřit Zátěžovým měřákem (známý autoservisák má tento Zátěžový digitáln/... , ale je jich více druhů ), ten ukáže jak na tom ta baterka je. Některé baterie/akumulátory vydrží 2 roky, některé 12,5 roků. Mohl by zlobit i alternátor..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]